17 Ιουν 2010

Ξεκίνημα των θερινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλικού.

Ένα από τα χαρακτικά έργα που εκτέθηκαν από τους μικρούς μαθητές.


Με τρεις εκδηλώσεις (χορός, εικαστικά και μουσική συναυλία -), άρχισε μέσα στον Ιούνιο η δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλικού.
Αντιγράφουμε από το δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

«Τα παιδιά μας χορεύουν»
Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες καλοκαιρινές παρουσιάσεις τμημάτων του Συλλόγου μας.
Τα παιδικά τμήματα του χορευτικού μας, παρουσίασαν τη δουλειά τους για τη χρονιά που τελείωσε στο ανοιχτό θέατρο του Αιτωλικού, την Κυριακή 13 Ιουνίου.
Περισσότερα από 60 παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου έως και τρίτης γυμνασίου, χόρεψαν αλλά πρωτίστως διασκέδασαν.
Τα παιδιά αυτά που αποτελούν το σημερινό φυτώριο και συνάμα τα αυριανό δυναμικό του Συλλόγου μας, καμάρωσαν περισσότεροι από 300 θεατές γονείς και όχι μόνο των μικρών αυτών εργατών της τέχνης του χορού.
Η συγκινητικότερη στιγμή της βραδιάς, όπως πάντα, ήταν ο τελευταίος χορός, όπου όλα τα παιδιά μαζί χόρεψαν τον «Τσακώνικο χορό» γεμίζοντας την ορχήστρα του θεάτρου με μέλλον και αισιοδοξία για το αύριο, κάτι που γίνεται πια απολύτως απαραίτητο στους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας.

«πινελιές»
Νωρίτερα την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο είχε στηθεί η έκθεση ζωγραφικής των δύο παιδικών εικαστικών τμημάτων του Συλλόγου μας.
Τα μεγαλύτερα παιδιά που είχαν δάσκαλο τον Μιχάλη Κότσαρη, παρουσίασαν νέες τεχνοτροπίες και τεχνικές, εκπλήσσοντας τους επισκέπτες της έκθεσης.
Το μικρότερο τμήμα που είχε δασκάλα την Σαλβίνα Τζαρακά παρουσίασε έργα «πνιγμένα στο χρώμα» και στην παιδική ανεμελιά και αθωότητα.
Ευχόμαστε στα παιδιά του Συλλόγου μας, στα παιδιά μας, να είναι πάντα καλά, να προοδεύουν και να δημιουργούν.Συναυλία των "FOX ROT" (Κυριακή 2ο Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο)
Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου Αιτωλικού, συνδιοργανώνουν την παραπάνω μουσική βραδιά στο ανοιχτό θέατρο του Αιτωλικού την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.
Η συναυλία που απευθύνεται στους νέους αλλά και στους … νεάζοντες της ευρύτερης περιοχής, σκοπεύει να ξεσηκώσει τους θεατές και να τους κάνει συμμετέχοντες.
Το συγκρότημα “fox rot” που είναι πολύ γνωστό στο Μεσολόγγι αλλά έχει πολλές παρουσιάσεις και στο Αιτωλικό, θα είναι μαζί μας αφιλοκερδώς.
Απαγορεύεται η είσοδος στους κάτω των 12 μηνών και στους πάνω των 120 χρονών,
όλους τους άλλους θα σας περιμένουμε, λίγο νωρίτερα από τις 9.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...