Θεατρική Ομάδα Π.Μ.Συλλόγου Αιτωλικού

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Δείτε το αρχείο των παραστάσεων, φωτογραφικό και αρχειακό υλικό και ενημερωθείτε για τη συνολική δράση της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού στοΗ Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου  Αιτωλικού, δημιουργήθηκε το 2008, κάνοντας πράξη έναν ακόμη στόχο της που προβλέπεται στο καταστατικό του, θέλοντας με την ύπαρξή της να παράξει και να προσφέρει θεατρικό έργο στο πολιτιστικό τοπίο του της πόλης του Αιτωλικού. Μια ομάδα νέων ανθρώπων βρήκαν κοινά ενδιαφέροντα στο θέατρο και στη διαδικασία της παραγωγής μιας θεατρικής παράστασης. Μια Ομάδα που πιστεύει πως από το θέατρο της εποχής μας δεν θά 'πρεπε να λείπει η περιέργεια και η φαντασία. Επειδή το θέατρο στις μέρες μας είναι αναγκαίο και το θέατρο δεν είναι μόνο Λόγος αλλά είναι και Κίνηση, Ρυθμός, Ύφος, Σύνθεση και Ανασύνθεση. Είμαστε ερασιτέχνες. Αυτό μας γοητεύει, μας ενώνει και οδηγεί την κάθε προσπάθειά μας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάνουμε θέατρο με τόλμη, φαντασία, με καινούριες εκφράσεις. Τίποτε που να δεσμεύει ή να εμποδίζει την ύπαρξη του θεατρικού γεγονότος και τις δημιουργικές αναζητήσεις του.Την τεχνική υποστήριξη και οικονομική διαχείρηση έχει ο Έφορος του Θεατρικού Τμήματος του Π.Μ.Σ. Αιτωλικού, Γιώργος Σφυρής.Η Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού έχει ανεβάσει έως σήμερα επτά Θεατρικά Έργα σε σύνολο 25 παραστάσεων.

Στην πορεία αυτή συμμετείχαν έως τώρα σαν ερασιτέχνες ηθοποιοί 55 διαφορετικά άτομα και την πλαισίωσαν ως τεχνικοί σε όλους τους τομείς της παραγωγής της 20 διαφορετικά άτομα από το Αιτωλικό και εκτός αυτού. Ολους αυτούς τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα καθώς και το κοινό της πόλης μας που στηρίζει με την παρουσία του και το χειροκρότημά του την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Τέλος αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεχίζουμε μια θεατρική παράδοση που ξεκίνησε στην πόλη μας στις αρχές του 20ου αιώνα.Η Θεατρική Ομάδα είναι μια ανοιχτή ομάδα. Όλοι όσοι νοιώθουν αγάπη για το θέατρο και θέλουν να συμμετέχουν είναι ευπρόσδεκτοι!

Ενημέρωση - πληροφοριές:

 

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...