26 Ιουλ 2011

H σημαντική Εκθεση Χαρακτικής της Πινακοθήκης Χ. & Σ. Μοσχανδρέου στο Ναύπλιο.

"Αλυκές" - Μιχάλης Κότσαρης.

"Καπνοπωλείο στο Μεσολόγγι" - Γρηγόρης Κότσαρης.

    Με τη συμμετοχή μελών της Ενωσης Ελλήνων Χαρακτών - ανάμεσα τους  ο Γρηγόρης και ο Μιχάλης Κότσαρης,  αλλά και έργων μεγάλων Ελλήνων Χαρακτών που δεν είναι εν ζωή εγκαινιάζεται στο Ναύπλιο η τρίτη παρουσίαση της εκθεσης "Το Μεσολόγγι μέσα από την Χαρακτική".

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ στο Ναύπλιο, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Σπυρίδωνος Τρικούπη «Οι Σωζόμενοι Λόγοι» που για πρώτη φορά επανεκδόθηκε από το 1836 από την Πινακοθήκη Μοσχανδρέου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ.Πάνος Κατσούλης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς και ο ιδρυτής της Πινακοθήκης κ.Χρήστος Μοσχανδρέου.

Αμέσως μετά στον ίδιο χώρο του ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ θα εγκαινιασθεί η εντυπωσιακή έκθεση «Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Χαρακτική» που πρωτοπαρουσιάσθηκε στο Μεσολόγγι τον περασμένο Σεπτέμβρη στους χώρους της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου και τον Μάρτιο του 2011 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα με εντυπωσιακή επιτυχία.

Διάρκεια έκθεσης : 29 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2011

Ώρες Λειτουργίας : καθημερινά πρωί 09.00 – 13.30, απόγευμα 18.00 – 20.00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...