18 Ιουλ 2011

"Αποθέωση" του "ΠΛΟΥΤΟΥ" στην πρεμιέρα της παράστασης!


Το κοινό "αποθέωσε" στις 16 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο Αιτωλικού μια μοναδική παράσταση, τον "ΠΛΟΥΤΟ" του Αριστοφάνη, παρουσιασμένο από την Θεατρική Ομάδα του Π.Σ. Αιτωλικού.
Στον κατάμεστο από θεατές χώρο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κατσούλης, η αντιδήμαρχος Aιτωλικού κ. Μαρία Φούντα, ο αντιδήμαρχος κ. Κοταντάκης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κ. Σταράμος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Όλοι χειροκρότησαν θερμά το όμορφο αποτέλεσμα των πολύμηνων προβών της Θεατρικής Ομάδας και των τεχνικών που υποστήριξαν το σύνολο της θεατρικής διαδικασίας.
Το συγκεκριμένο έργο μέσα από την σάτιρα και τον αυτοσαρκασμό μιας γνήσιας αριστοφανικής Πολιτικής Κωμωδίας ενθουσίασε και πέρασε μυνήματα που λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου ήταν ιδιαίτερα επίκαιρα...
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές - ιδιαίτερα στους ηθοποιούς - που αν και ερασιτέχνες αψήφησαν τις βασικές επαγγελματικές ενασχολήσεις τους, χάνοντας το μεροκάματο για να "υπηρετήσουν" τον ακόμη δυστυχώς τυφλωμένο θεό "Πλούτο"!

Δείτε φωτογραφικό υλικό στην σελίδα της Θεατρικής Ομάδας στο Facebbok:
Δείτε κι εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...