7 Απρ 2011

Mε εντυπωσιακή επιτυχία η παράσταση της "Φόνισσας" στο Τρικούπειο!

 Την τελευταία της παράσταση - για την χειμερινή περίοδο - έδωσε χθες η Θεατρική Ομάδα του Π. Σ. Αιτωλικού, με το έργο του Παπαδιαμάντη "Η Φόνισσα" στο κατάμεστο χώρο του Τρικούπειου Π.Κ. στο Μεσολόγγι στα πλαίσια των Εορτών Εξόδου.
Από πολύ νωρίς η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική και σχεδόν μισή ώρα μετά την έναρξη του έργου συνεχιζόνταν αμείωτη ώστε να αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να κλείσουν την είσοδο για να μην δημιουργηθεί  η ανάλογη αναστάτωση.
Η Θεατρική Ομάδα - ηθοποιοί και συντελεστές - μετά από εξι συνολικά παραστάσεις έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό, ικανοποίησαν  στο έπακρο το μεσολογγίτικο κοινό και στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν! Ο Δήμαρχος Π. Κατσούλης πρόσφερε στους συντελεστές αναμνηστικά διπλώματα και τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει μια συλλογική προσπάθεια σε όλους τους τομείς όταν μάλιστα αυτή συνοδεύεται από ποιότητα κα διάρκεια.
Ήδη η Θεατρική Ομάδα, ετοιμάζει το καλοκαιρινό της έργο - τον  "Πλούτο" του Αριστοφάνη - το οποίο όπως κάθε χρόνο θα κάνει πρεμιέρα στο ανοιχτό θέατρο του Αιτωλικού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...