21 Μαΐ 2012

"1η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων..."Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού η


πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων του νομού μας.Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου μας και της Θεατρικής του Ομάδας για την καθιέρωση σε ετήσια βάση ενός θεσμού, που θα συμβάλλει στη θεατρική παιδεία, θα προβάλλει το Αιτωλικό και θα ενισχύσει γενικότερα τους πολιτιστικούς δεσμούς της πόλης μας με φορείς και ανθρώπους που ασχολούνται με τον πολιτισμό και ειδικότερα με το Ερασιτεχνικό Θέατρο στο νομό μας.

Μετά τις σχετικές ενέργειες και προεργασίες του Συλλόγου μας και μετά τη χθεσινή και δημιουργική συζήτηση τέθηκε η βάση συνεργασίας και οι βασικοί στόχοι του συγκεκριμένου θεσμού:Η "1η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - ΑΙΤΩΛΙΚΟ 2012" είναι γεγονός!

Στην πρωτοβουλία του Συλλόγου μας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό - και τους ευχαριστούμε θερμά - συμμετέχοντας στην χθεσινή συζήτηση-διάλογο οι εκπρόσωποι των παρακάτω θεατρικών σχημάτων:Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μεσολογγίου - Θεατρική Ομάδα "Πρόβα"


Θεατρική Ομάδα Ματαράγκας.


Θεατρική Ομάδα Πυλλήνης - Πολιτιστικός Σύλλογος "Σημειωτόν"


Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Καινουρίου.


Σύλλογος "Χρήστος Καπράλος" - Θεατρική Ομάδα.


Θεατρική Ομάδα Δημήτρη Σιούντα "Θέατρο χωρίς Αυλαία"  - Ναύπακτος.


και βέβαια η δική μας Θεατρική Ομάδα.

Επίσης στη συνάντηση είχαν προσκληθεί και οι εξής ομάδες - οι οποίες  απόδεχθηκαν την πρόσκληση και  υποστήριξαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν:

Θεατρική Ομάδα Φυτειών,
Θεατρική Ομάδα Αμφιλοχίας,
 Θεατρική Ομάδα Πνευματικού Κέντρου Αγρινίου,
Σύλλογος Πολιτιστικές Διδρομές-Θεατρική Ομάδα Ναυπάκτου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο -πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δ. Μεσολογγίου κ. Καβάγιας και ο αντιπρόεδρος, κ. Καλτσούλας, οι οποίοι δήλωσαν την συμπαράσταση και την υποστήριξη τους στην πραγματοποίηση και την επιτυχία του Θεσμού.(Οι ημερομηνίες και οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...