25 Ιουλ 2010

Θεατρική Ομάδα Π.Σ. Αιτωλικού: " O Aμλετ στ' αλήθεια λεγόνταν Άμστελ"


Πέρυσι οι δύο παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Π.Σ. Αιτωλικού στην πόλη μας "χάλασαν κόσμο". Η παρουσία της θεατρικής Ομάδας άλλωστε, σ' ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Φέτος προσπαθεί πάλι, να παρουσιάσει με άμεσο και απλό τρόπο τους κόπους αρκετών μηνών, με μια ιδιαίτερη παράσταση.(Από το Δελτίο Τύπου του Π.Σ. Αιτωλικού)

Είναι προφανές ότι υπάρχει μια τεράστια παγκόσμια παρεξήγηση, σχετικά με το όνομα του τραγικού πρωταγωνιστή του William Shakespeare.
Είναι επίσης ακόμα πιο προφανές, ότι όλα αυτά τα χρόνια, η ανθρωπότητα ζει σε μια πλάνη, που αφορά το πόσο τραγικός και πόσο τελικά ευφυής ήταν αυτός ο κύριος Άμστελ.


Γιατί ονομάστηκε έτσι;


Μάθετε την απάντηση ακούγοντας το spot στο ραδιοφωνικό σταθμό Ι.Π. Μεσολογγίου.

Τι σημαίνει τελικά Άμλετ και ποιός ήταν στη πραγματικότητα;
Αυτό ήταν το πραγματικό του όνομα;
Ήταν άραγε τόσο τραγικός, όσο θέλησε να μας το παρουσιάσει αυτός ο κύριος Shakespeare, ή είμαστε θύματα μιας καλοστημένης παγίδας;

Τα αμείλικτα αυτά ερωτήματα της παγκόσμιας αθρωποκοινότητας που χρόνια τώρα την ταλανίζουν σχετικά με τον Άμλετ – Άμστελ, θα απαντηθούν με την δέουσα σοβαρότητα, στην θεατρική παράσταση,
"ο Άμλετ στ΄ αλήθεια, λεγόταν Άμστελ"
Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 9.00 και κάτι στο ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...