28 Απρ 2015

Δραστήριο το Φωτογραφικό Τμήμα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό"

Νεκτάριος Μαρκογιάνης


Γιάννης Τσαλαφούτας (πρόεδρος ΦΩΤΟΛΕΜΕ)


Νικόλαος Νούλας



Στα πλαίσια των μαθημάτων του
 Φωτογραφικού Τμήματος του Πολιτιστικού & Μορφωτικού
Συλλόγου Aιτωλικού,
 
φιλοξενήθηκε ο Νεκτάριος Μαρκογιάννης, ένας άνθρωπος με διάφορες ιδιότητες, όπως αυτή του οικονομολόγου, του δημοσιογράφου, του ακαδημαϊκού, αλλά κυρίως ενός παθιασμένου φωτογράφου. Οι συνεργασίες του με περιοδικά, όπως το ΙΖ και το FORTUNE, το πρακτορείο REUTERS, οι εκθέσεις και τα ταξίδια του σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο είναι αποτέλεσμα της αγάπης του για την φωτογραφία. Αυτήν την αγάπη του, μοιράστηκε μαζί μας με την παρουσίαση ενός μέρους από το έργο του. Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τα δύσκολα ταξίδια του στα πλαίσια των φωτογραφικών αποστολών του, με εντολή του ΟΗΕ. Δυνατές ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το διχασμένο και εμπόλεμο Νταρφούρ του Σουδάν, την Αϊτή, την Μαύρη θάλασσα και την Ινδία. Ευχαριστούμε πολύ τον Nerris Markogiannis καθώς και τον δάσκαλο του φωτογραφικού μας τμήματος και πρόεδρο της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου, Yannis Tsalafoutas, για την ιδιαίτερη φωτογραφική βραδυά.

Επίσης σε προηγούμενο μάθημα, φιλοξενήσαμε τον Νίκο Νούλα, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας ¨Ορνιθοπαρατηρητές Μεσολογγίου", ο οποίος μας μίλησε για τη φωτογράφηση πτηνών. Το μάθημα εξελίχθηκε σε μια ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική παρουσίαση - συζήτηση με οικολογικές προεκτάσεις.Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Νούλα για την παρουσία του και για τις πολύτιμες συμβουλές που μας έδωσε για τη φωτογράφηση των πουλιών και για περιβαλλοντολογικά θέματα.
Ιδιαίτερη ήταν  και συνεχίζει να είναι, η παρουσία φίλων του φωτογραφικού μας τμήματος από το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, κάθε Δευτέρα στις 8.00 -10.00.
Το Φωτογραφικό Τμήμα, θα συμμετέχει επίσημα με έκθεση έργων των μελών του, στο φετινό Πανελλήνιο  Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ)
Δείτε κι εδώ:
https://www.facebook.com/groups/phototeametoliko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...