3 Απρ 2015

Η Παιδική Σκηνή (Α', Β' & Γ' Δημοτικού) της Θεατρικής Ομάδας Αιτωλικού/Πολ. & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό" παρουσιάζει

Η Παιδική Σκηνή (Α', Β' & Γ' Δημοτικού) 
της Θεατρικής Ομάδας Αιτωλικού/Πολ. & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό" 
παρουσιάζει

2 Λαϊκά Παραμύθια για την Αδελφική Αγάπη

"Ο Αυγερινός και η Πούλια" 

"Η Μετάξω και τα 7 αδέρφια της"


την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ώρα 8.00 μ.μ.

στο Πνευματικό Κέντρο "Ευανθία Καρβέλη", Αιτωλικό

Είσοδος ΕλεύθερηEίναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο, κι όμως τόσο παράξενο? Οι σχέσεις που καθορίζουν πιο πολύ τη ζωή μας είναι αυτές που δεν τις έχουμε επιλέξει: η οικογένειά μας, οι γονείς και τα αδέλφια μας. Δεσμοί αίματος, αλλά και δεσμοί συναισθηματικοί, πολύ δυνατοί, μας συνδέουν μαζί τους. Aπό αυτές τις σχέσεις ζωής εκείνες που, κατά πάσα πιθανότητα, θα μας συνοδεύουν ώσπου να γεράσουμε είναι οι σχέσεις με τ’ αδέλφια μας. Oι αρχαίες τραγωδίες, οι μύθοι και τα παραμύθια είναι γεμάτα από ιστορίες αδελφών που θυσιάζονται ο ένας για τον άλλον. Aν και στην αληθινή ζωή δεν γίνεται αντιληπτό τέτοιο πάθος, τις αδελφικές σχέσεις, ωστόσο, τις χαρακτηρίζουν τα ίδια συναισθήματα: η αγάπη και η αφοσίωση.

Η αδελφική σχέση είναι μια σχέση που δεν ξεριζώνεται.
 
 Από το Α' από τα δύο παιδικά τμήματα της Παιδικής Σκηνής της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό". Θα ακολουθήσει σε άλλη ημερομηνία, η παράσταση του Β' παιδικού τμήματος με το έργο "Το όνειρο του Ρο". Επίσης το Γ' τμήμα, των εφήβων έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία για την καλοκαιρινή του παράσταση, όπως και το Δ' τμήμα, αυτό των ενηλίκων. Επίσης, την τρίτη μέρα του Πάσχα, στο Αιτωλικό, θα παρουσιαστεί ξανά σε προγραμματισμένη παράσταση, "Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...