7 Αυγ 2012

"ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ" Αιτωλικό 2012. Ένας θεατρικός θεσμός ανοίγει αυλαία...



Μέ έναν ζωντανό και συγκινητικό λόγο για την πόλη που γεννήθηκε και για την τέχνη του Θεάτρου, ο Αιτωλικιώτης ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής καταχειροκροτήθηκε στην τελετή λήξης της 1ης Θεατρικής Συνάντησης Ερασιτεχνικών Ομάδων - "Θεάτρου Όψεις", στο ανοιχτό θέατρο Αιτωλικού.
Στο κατάμεστο θέατρο, το κοινό από το Αιτωλικό, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο παραβρέθηκε στην απονομή τιμής στον ακούραστο ηθοποιό του Εθνικού Θεάτρου από τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο "Το Αιτωλικό" που διοργάνωσε αυτή την θεατρική γιορτή! Έξι θεατρικές ομάδες ερασιτεχνικού θεάτρου παρουσίασαν για μια εβδομάδα το αποτέλεσμα των κόπων και της προσπάθειάς τους για να δείξουν ότι το ερασιτεχνικό θέατρο υπάρχει και δημιουργεί πολιτισμό στις τοπικές κοινωνίες.
Η "Μήδεια" του Μποστ, από τη Θεατρική Ομάδα του Π. Μ. Συλλόγου Αιτωλικού που έκλεισε τη σειρά των παραστάσεων των ερασιτεχνικών ομάδων, ικανοποίησε και ενθουσίασε το θεατρόφιλο κοινό, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια του κ. Βογιατζή. 
Το "Θεάτρου Όψεις" τελείωσε "ανοίγοντας αυλαία"! Το "Θεάτρου Όψεις" σαν θεσμός δεν επιζητεί να δημιουργήσει το θεατρικό γεγονός, το θεατρικό γεγονός όμως - αφού υπάρξει - είναι εκείνο που θα δημιουργήσει εμάς όλους μας και θα προσφέρει πολλά σε όλους τους τομείς.
Καλό θεατρικό ταξίδι λοιπόν σε έναν πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα Θεατρικό Θεσμό.

Περισσότερες φωτό και βίντεο σε επόμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...