22 Ιουλ 2015

Με επιτυχία συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων, "Θεάτρου Όψεις" 2015, στην πόλη του Αιτωλικού


Με επιτυχία συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων,
  "Θεάτρου Όψεις" 2015, 
στην πόλη του Αιτωλικού - έναν θεσμο για το ερασιτεχνικό θέατρο που ξεκίνησε και υλοποιεί ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό" και η Θεατρική του Ομάδα, που αποτελείται από δύο παιδικά τμήματα, ένα εφηβικό και ένα ενηλίκων!

Μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν οι παραστάσεις των θεατρικών ομάδων "Πρόβα" Μεσολογγίου, Παναιτωλίου και Γενικού Λυκείου Αιτωλικού, που χειροκροτήθηκαν θερμά από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας και των γύρω περιοχών. 
Η επιτυχημένη πορεία του Θεσμού, είναι  αυτή που προσελκύει ένα ευάριθμο κοινό που γεμίζει κάθε φορά το όμορφο ανοικτό θέατρο του Αιτωλικού. Ιδιαίτερα φέτος οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή ήταν πάρα πολλές και μάλιστα εκτός του νομού μας (Αρτα, Κόρινθος, Πρέβεζα, Αθήνα κτλ.). Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ήταν η αιτία που δεν συμπεριλήφθηκαν στο φετινό προγραμμα.

Το "Θεάτρου Οψεις" 2015, συνεχίζεται με την παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" του Μποστ (22-7-2015), από το Θεατρικό Τμήμα του Δήμου Αγρινίου, το "Όνειρο Θερινής Νυκτός" από την ομάδα "Θεατροφρένεια" του Διστόμου (26-7-2015) και τέλος από το έργο "Οι Ηλίθιοι" του Νηλ Σάιμον, από την Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό" (29-7-2015).
 Στην τελετή λήξης, θα παραστεί και θα τιμηθεί ο Γιάννης Καλατζόπουλος, ένας σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου, ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας.
Να σημειώσουμε ότι η διοργανώτρια Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου, προκρίθηκε φέτος και θα διαγωνιστεί στο θεατρικό φεστιβάλ Κορίνθου-Β. Ρώτας και στο φεστιβάλ θεατρικών ομάδων του Δήμου Ζωγράφου, με τον μοναδικό "Αναρχικό" του Ντάριο Φο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...