26 Ιουν 2015

Το Σάββατο 27 Ιουνίου ο 1ος Μαραθώνιος Κανόε-Καγιάκ στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού


Με 70 συμμετοχές απ όλη την Ελλάδα, το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 17.00 θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου Μαραθωνίου Κανόε – Καγιάκ στο Λιμάνι του Μεσολογγίου, με τερματισμό τις δυτικές γέφυρες του Αιτωλικού. 
  Η διαδρομή, περιλαμβάνει την θαλάσσια διασύνδεση του Αιτωλικού με το Μεσολόγγι, ένα τμήμα της Λιμνοθάλασσας το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα χαρακτηριστικά του.
   Η αθλητική συνάντηση, συνδιοργανώνεται από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον Ναυτικό Όμιλο Αιτωλικού καθώς και το Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου.
   Πριν την εκκίνηση του Μαραθωνίου (ώρα 16.00) , η ομάδα θαλάσσιων extreme sports του Αθλητικού Συλλόγου «Τρίτων» Αγρινίου θα κάνει επίδειξη δεξιοτεχνίας.

Πρόκειται για το 1ο ανοικτό μαραθώνιο (14 χλμ) και φωτογραφικό σαφάρι , σε όλες τις κατηγορίες και τύπους σκαφών, αρκεί να είσαι ενήλικος και με υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι υγιείς και αγωνίζεσαι με δική σου ευθύνη, μπορεί οποιοσδήποτε να λάβει μέρος με ότι κωπήλατο σκάφος έχει. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής από τους διοργανωτές, θα υπάρξουν κάποια events κτλ. Δέστε το σαν μια ωραία κωπηλατική περιήγηση μέσα στην λιμνοθάλασσα και birdwatching μαζί. Θα χαρούμε να σας δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...