16 Ιουν 2013

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό» - 2013

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό»


Ιούνιος


Κυριακή 9 Ιουνίου:  «Μπογιές, πινέλα και χορός». Εκδήλωση  λήξης παιδικών τμημάτων Εικαστικών και Χορευτικού. Οι μικροί μας ζωγράφοι θα παρουσιάσουν τις ζωγραφιές που έφτιαξαν όλη τη χρονιά, θα παίξουν με τα χρώματα και έπειτα οι μικροί μας χορευτές θα ανεβάσουν το κέφι χορεύοντας για εμάς! 
ώρα 7.00 μ.μ., Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Παρασκευή 21 Ιουνίου :  «Ματίας, ο πρώτος». Παράσταση του παιδικού τμήματος της Θεατρικής Ομάδας. Ένα έργο με την υπογραφή της Άλκης Ζέη, όπου τα παιδιά αποφασίζουν να αντιστρέψουν τους όρους, παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους και καθίζουν τους μεγάλους στο "σκαμνί'. Σκηνοθεσία – Θεατρική Διδασκαλία Διονυσία Ολιβώτου.
ώρα 8.30 μ.μ., Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

 Κυριακή 23 Ιουνίου:   «Ριζικάρια» , αναβίωση του εθίμου του Αι-Γιάννη του Ριγανά.
ώρα 9.00 μ.μ. – Παραλία «Άγαλμα» Αιτωλικού

 Τετάρτη 26 Ιουνίου:  «Μια Σμυρνιά στο παραθύρι», παραδοσιακά Σμυρναίικα τραγούδια από το Τμήμα της Χορωδίας, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.
ώρα 9.00 μ.μ., Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού


Ιούλιος


2η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» Αιτωλικό 2013

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου διοργανώνει την 2η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» και παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα φεστιβάλ θεάτρου στο Αιτωλικό.


Τετάρτη 17 Ιουλίου:  ώρα 9.00 μ.μ. - Τελετή Έναρξης "Θεάτρου Όψεις"
ώρα  9.30 μ.μ.  "Φαύστα", κωμωδία του Μποστ, από το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας - Εικαστικό εργαστήρι Άμφισσας- και το Μαγικό Θέατρο.
Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Δευτέρα 22 Ιουλίου:  «Η Τελετή», κωμωδία του Παύλου Μάτεση, από τη Θεατρική Ομάδα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου
 ώρα 9.15 μ.μ. - Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Τετάρτη 24 Ιουλίου:   
"Ο Καραγκιόζης και τα 82 εντάλματα'' (κωμική παράσταση με ηθοποιούς) από τη Θεατρική Ομάδα "Μπουλούκι" - Αθήνα
 ώρα 9.15 μ.μ. - Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Κυριακή 28 Ιουλίου:   ώρα 9.00 μ.μ. - Τελετή Λήξης "Θεάτρου Όψεις"
Στην τελετή λήξης θα παρευρίσκεται ο ηθοποιός Χρήστος Καλαβρούζος ως τιμώμενο πρόσωπο.ώρα  9.30 μ.μ. -  "Στάχτη στα Μάτια" κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό" 
Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα του "Θεάτρου 'Οψεις" 2013  εδώ

Αύγουστος

Παρασκευή 16 εώς Κυριακή 18 Αυγούστου:  «1η Διεθνής Τριενάλε Πινακοθήκης Των Χρωμάτων». (The First TRIENNALΕ of International Colors Gallery - 25 years Mail Art). Εικαστική έκθεση με συμμετοχή καλλιτεχνών του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, του Συλλόγου Καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος και ξένων καλλιτεχνών από πολλές χώρες.
ώρες από 8.00 μ.μ. εώς 10.00 μ.μ. - στην αίθουσα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου (πίσω από πρώην Δημαρχείο, Αιτωλικό)

Δευτέρα 19 Αυγούστου:  «Όποιος στον κόσμο αγαπά φτερά στους ώμους βγάνει»  Παραδοσιακοί χοροί με θέμα την αγάπη από το Χορευτικό  Τμήματος Ενηλίκων του Συλλόγου μας, το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου και τον Μ/Φ Σύλλογο Άρτας «Ο Σκουφάς», με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.
 ώρα 9.15 μ.μ. - Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...