13 Ιουν 2013

2η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων "Θεάτρου Όψεις" - Αιτωλικό 2013

Picture
Ο Θεσμός της 2ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων "ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ", έχει σκοπό την προώθηση της τέχνης του θεάτρου και ιδιαίτερα του Ερασιτεχνικού, όπου αποτελεί την πιο αγνή μορφή ένδειξης αγάπης για το θέατρο και που επιφυλάσσει για όλους ευχάριστες και χρήσιμες εμπειρίες. Το "ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ", προβάλει την ανταλλαγή, την ενοποίηση, την δημιουργία.

Η πρώτη διοργάνωση του "ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ", άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ως προς την οργάνωσή του, αλλά και ως προς το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των παραστάσεων που πραγματοποιήθηκαν. Η συμμετοχή του θεατρόφιλου κοινού από την ευρύτερη περιοχή μας ήταν ενθαρρυντική ώστε να προχωρήσουμε και φέτος στην υλοποίησή του. Ήταν το αποτέλεσμα μιας σκληρής και επίμονης προσπάθειας, συλλογικής δράσης, συνεργασίας και ομαδικότητας.

Το ερασιτεχνικό θέατρο είναι πηγή ζωής, είναι ο άξονας να εκφράζουμε σκέψεις και συναισθήματα, να ανακαλύπτουμε καινούργια, να συμμετέχουμε και να δημιουργούμε.

Η υλοποίηση του Θεσμού αυτής της Θεατρικής Συνάντησης, από τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Αιτωλικού και της δραστήριας Θεατρικής του Ομάδας, είναι ένας από τους τρόπους να έρθουν σε επαφή οι άνθρωποι που αγκαλιάζουν το θέατρο μαζί με τους  θεατές.

Πρόγραμμα 2ης Θεατρικής Συνάντησης Ερασιτεχνικών Ομάδων "Θεάτρου Όψεις" - Αιτωλικό 2013

17 Ιουλίου - 28 Ιουλίου
Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου διοργανώνει την 2η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» και παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα φεστιβάλ θεάτρου στο Αιτωλικό.

Τετάρτη 17 Ιουλίου:  Τώρα  9.00μ.μ Tελετή Έναρξης
"Θεάτρου Όψεις"
ώρα  9.30 μ.μ.  "Φαύστα", κωμωδία του Μποστ, από το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας - Εικαστικό εργαστήρι Άμφισσας- και το Μαγικό Θέατρο.
Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Δευτέρα 22 Ιουλίου:  «Η Τελετή», κωμωδία του Παύλου Μάτεση, από τη Θεατρική Ομάδα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου
 ώρα 9.15 μ.μ. - Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού

Τετάρτη 24 Ιουλίου:   "Ο Καραγκιόζης και τα 82 εντάλματα'' (κωμική παράσταση με ηθοποιούς) από τη Θεατρική Ομάδα "Μπουλούκι" - Αθήνα
 ώρα 9.15 μ.μ. - Ανοιχτό Θέατρο ΑιτωλικούΚυριακή 28 Ιουλίου:   ώρα 9.00 μ.μ. - Τελετή Λήξης "Θεάτρου Όψεις"
ώρα  9.30 μ.μ. -  "Στάχτη στα Μάτια" κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό" 
Ανοιχτό Θέατρο Αιτωλικού


Στην τελετή λήξης του "Θεάτρου Όψεις" θα έχουμε φέτος την τιμή να φιλοξενούμε τον ηθοποιό Χρήστο Καλαβρούζο ως τιμώμενο πρόσωπο.

Για την προπώληση εισιτηρίων διαρκείας θα βγει σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...