20 Νοε 2012

Έναρξη προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης του Π.Μ. Συλλόγου Αιτωλικού.



Mε την βραβευμένη ταινία - ντοκιμαντέρ "Κηφισος, μια πρόσκαιρη νάρκη" της Διονυσίας Κοπανά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα προβολών του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό", η έναρξη της φετινής περιόδου της Κινηματογραφικής Λέσχης του, με την παρουσία αρκετών συμπολιτών μας και ιδιαίτερα νέων παιδιών.



Η σκηνοθέτις αν και επιθυμούσε να είναι παρούσα και να παρουσιάσει την ταινία της δεν μπόρεσε να παραβρεθεί εξαιτίας έκτακτου γεγονότος. Ωστόσο, πριν την προβολή, διαβάστηκε ένα σύντομο σημείωμα της ίδιας σχετικό με την ταινία, κι έγινε γνωστή η πρόθεση της να είναι κοντά μας στην προβολή της τελευταίας της ταινίας: "Από Λινάρι".


Η ταινία με ενδιαφέρουσες οικολογικές αναφορές, με την ειρωνική και καυστική αφήγηση όπου ο ηθοποιός Χρήστος Τσάγκας άρθρωσε με μεστό και καθαρό λόγο, καθώς και η ατμοσφαιρική μουσική του Κ. Βήτα (Stereo Nova), ικανοποίησε ιδιαίτερα το κοινό, το οποίο και ευχαριστούμε για την παρουσία του.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους υπεύθυνους του Μουσείου Β. Κατράκη για την παραχώρηση καθισμάτων για την πραγματοποίηση της προβολής.


Οι επόμενες δράσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης σε συνεργασία με την Δανειστική Βιβλιοθήκη θα συνεχιστούν και θα περιλαμβάνουν προβολές, παρουσιάσεις και διαλέξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...