7 Οκτ 2012

Δανειστική Βιβλιοθήκη Π. Μ. Συλλόγου Αιτωλικού - Έναρξη λειτουργίας!



Η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού "ανοίγει" τις σελίδες τις.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα 7-8μμ
Τρίτη 5-7μμ
Πέμπτη  5-7μμ 
Παρασκευή 4-6μμ
Μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της προς ενημέρωση των τίτλων που διαθέτει καθώς και για την διευκόλυνση επιλογής του  προς δανεισμού βιβλίου!


 Την περίοδο του καλοκαιριού έγινε η προετοιμασία και το επίπονο αλλά συστηματικό έργο της ψηφιοποίησης και ταξινόμησης των βιβλίων που ήδη ανέρχονται στους 2100 τίτλους! Δημιουργήθηκε επίσης ένα λειτουργικό και εύχρηστο site, όπου βρίσκει κανείς σε ηλεκτρονική μορφή το περιεχόμενο της Βιβλιοθήκης.

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Το Χαμένο Ταίρι" του Αιτωλικιώτη συγγραφέα Διονύση Λειμονή ο οποίος εγκαινίασε τον χώρο όπου στεγάζεται πλέον και η κινηματογραφική λέσχη του Συλλόγου.


Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στην προσφορά βιβλίων και οπτικοακουστικού υλικού για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης μας.

Στις άμεσες επόμενες δράσεις της, η Βιβλιοθήκη και η Κινηματογραφική Λέσχη προγραμματίζουν την προβολή της τελευταίας ταινίας της Διονυσίας Κοπανά - παρουσία της ίδιας, μια λογοτεχνική βραδυά με τη συγγραφέα Βησσαρία Ζορμπά-Ραμμοπούλου, την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της συγγραφέως Ηλιάνας Βολονάκη, καθώς και την ευαισθητοποίηση των μαθητών με αντικείμενο την ανάγνωση και τη βιβλιοφιλία σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς φορείς.
Τηλ επικοινωνίας για την προσφορά υλικού
6972812941

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας!!!

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...