28 Φεβ 2011

Συγκίνηση και ενθουσιασμός για την "Φόνισσα" από την Θεατρική Ομάδα του Π.Σ. Αιτωλικού1

Ήταν σίγουρα η κορυφαία εκδήλωση των ημερών και η αρτιότερη παράσταση της Θεατρικής Ομάδας! Η πιο απαιτητική στο ύφος, στη σύνθεση, στην έκπληξη. Η πιο δημιουργική στο σύνολό της -  ηθοποιών και  τεχνικών συντελεστών. Μια παράσταση απόλυτα κινηματογραφική, ένα collage χρονικών στιγμών, μια αρμονική λειτουργία σκηνικών, ήχων και φωτός.
Η "Φόνισσα" έδειξε τόλμη, φαντασία, δυναμισμό. Το σύνολο της Θεατρικής Ομάδας φανέρωσε καινούρια έκφραση και νέους τρόπους για τις δημιουργικές του αναζητήσεις. Πέτυχε να υποβάλλει το κοινό. Στο τέλος όλοι ένοιωθαν μουδιασμένοι, σχεδόν μεταφυσικοί.
Δύο ανεπανάληπτες παραστάσεις. Ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου Ευανθία Καρβέλη, πολύ μικρός για να χωρέσει την παρουσία του κόσμου. Την Παρασκευή η αίθουσα κατάμεστη, την Κυριακή αρκετοί παρακολούθησαν το έργο όρθιοι. Ελπιδοφόρα  η προσέλευση νέων παιδιών, φοιτητών και κοινού εκτος της πόλης, κυρίως από το Μεσολόγγι.
Παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Αιτωλικού Μαρία Φούντα, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσολογγίου Δημ. Κοταντάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και  εκπρόσωποι συλλόγων. Στο τέλος ο πηγαίος ενθουσιασμός και τα θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές έκλεισαν με τον πιο όμορφο τρόπο μιαν αξέχαστη θεατρική βραδυά! Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και ιδιαίτερα στο καταπληκτικό κοινό που κυριολεκτικά κράτησε την ανάσα του επεδεικνύοντας θεατρική αγωγή.

Υλικό από την θεατρικη παράσταση - φωτογραφίες και βίντεο σε επόμενες αναρτήσεις!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
ΕΝΑς ΘΕΑΤΗς

Ανώνυμος είπε...

Συχγαρητήρια για την προσπάθεια!Πολύ καλό αποτέλεσμα για ερασιτέχνες του είδους...Σε κάποια σημεία, εντούτοις, υπερβολικότερο του υπερβολικού, ανιαρό, κουραστικό.

Ανώνυμος είπε...

Είδα την παράσταση την Παρασκευή και σας συγχαίρω! Εκπληκτική ατμόσφαιρα και απίστευτος συγχρονισμός στα εφέ. Όμορφο αποτέλεσμα από τους ηθοποιούς.Πάντως δεν βρήκα κάτι υπερβολικό που να κουράζει κιόλας.
Ισως μερικά πράγματα να ήταν συνειδητή επιλογή σας. Ταυτόχρονα μου έδινε την αίσθηση μιας "αρχοντικής" λιτότητας που δονούσε το δρώμενο!
Να'στε πάντα καλά!

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...