21 Ιουλ 2009

"ΓΚΟΛΦΩ forever" στο Δήμο Βόνιτσας.


Μετά την πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου στο υπαίθριο θέατρο, στο Αιτωλικό, η οποία αντικειμενικά και κατα γενική ομολογία είχε απόλυτη επιτυχία, χθες ταξίδεψε στη Βόνιτσα στα πλαίσια του προγράμματος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης "Ο Πολιτισμός μας στο προσκήνιο". Σημειώνει ο Αντινομάρχης και υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος Παναγιώτης Κατσούλης ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση: "...σημαίνει πρώτα πάνω απ' όλα τη στήριξη της ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας του νομού μας. Ειδικά στο χώρο του Θεάτρου, λειτουργούν σήμερα με την υποστήριξη μας στην Αιτωλ/νία επτά Θεατρικές Ομάδες. Μία από αυτές, ιδιαίτερα ζωντανή και με διάθεση πρωτοτυπίας, είναι εκείνη του Πολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού, η οποία φέτος μας παρουσιάζει το έργο "Γκόλφω Forever".
Όλες αυτές οι Θεατρικές Ομάδες, συμμετέχουν τόσο στην "Εβδομάδα Θεατρικής Ερασιτεχνικής Δημιουργίας" όσο και στο αντίστοιχο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου στο Βλοχό του Δήμου Θεστιαίων. Φίλες και φίλοι, παρακολουθήστε, χειροκροτήστε και υποστηρίξτε τις προσπάθειες των εθελοντών του πολιτισμού μας. Το έχουν ανάγκη και είναι άλλωστε το μοναδικό που επιζητούν από εμάς."
Υπάρχει αρκετό και πλούσιο φωτογραφικό και μαγνητοσκοπημένο υλικό από την πρεμιέρα στην πόλη μας, αλλά θα περιμένουμε την δεύτερη παράσταση στο Αιτωλικό, στις 12 Αυγούστου ώστε να την απολαύσουν "άμεσα"και όσοι δεν την είδαν. Επόμενος σταθμός της Θεατρικής Ομάδας θα είναι στις 6 Αυγούστου στο Μενίδι Αιτ/νιας, στις 12 Αυγούστου στο Αιτωλικό, στις 25 Αυγούστου στη Ναύπακτο και τοΣεπτέμβριο στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ορεστιάδα και ενδεχομένως στο Δήμο Χαιδαρίου Αττικής. Οι φωτό είναι από την παράσταση στη Βόνιτσα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καμιά φωτογραφία από την παράσταση στο Αιτωλικό θα βάλετε;;;;;

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...