13 Απρ 2016

"Eκ Φωτός" - Εγκαίνια μιας υπέροχης φωτογραφικής βραδυάς!




































Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Απριλίου, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο "Εκ Φωτός" του Φωτογραφικού Τμήματος του Πολ. & Μορφ. Συλλόγου "Το Αιτωλικό", στο Muddler Bar, στο Αιτωλικό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα μέλη των φωτογρ. ομάδων Art8 του Παραδοσ. Καλλιτεχν. Εργαστηρίου Αγρίνιου καθώς και της Φωτογραφ. Λέσχης Μεσολογγίου (ΦΩΤΟΛΕΜΕ) για το δυναμικό τους παρόν. Με την παρουσία τους στην έκθεση μας τίμησαν επίσης, ο ηθοποιός Χρήστος Καλαβρούζος, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης του ΔΗΠΕΘΕ  Αγρινίου κ. Νίκος Καραγέωργος.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δάσκαλό του Φωτογραφικού τμήματος του Συλλόγου μας Γιάννη Τσαλαφούτα για την υπέροχη συνεργασία μας και αυτή την χρονιά,  καθώς επίσης και τον όμορφο χώρο του Muddler Bar για τη φιλοξενία.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων οι επισκέπτες ειχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο Φωτογραφικό Στούντιο που είχε στηθεί στο πατάρι του Muddler.
Στην έκθεση συμμετέχουν τα μέλη του Φωτογραφικού Τμήματος: Ακρίδα Μαρία, Ευαγγελινού Ξένια, Καρέτσος Δημήτρης, Κότσαρης Μιχάλης, Νταλάκα Μαίρη, Περγαντή Αστέρω, Σαλτός Άκης, Σέρβου Πηνελόπη, Τσίντζου Βίκυ, Τσουκαλά Ανδριάνα.
Η έκθεση θα διαρκέσει εώς και την Κυριακή 8 Μαίου. Ανοιχτά καθημερινά από τις 5.00 μ.μ. στο Muddler Bar στο Αιτωλικό.
To Φωτογραφικό Τμήμα θα συνεχίσει τις δράσεις του γι αυτή τη χρονιά μέχρι και την αρχή του καλοκαιριού και έπειτα τα μαθήματα και οι δραστηριότητες θα ξαναξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Προς το παρόν ραντεβού κάθε Κυριακή στις 8.00 μ.μ. στο κτίριο του Πολ. Συλλόγου
Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...