6 Οκτ 2015

Έναρξη μαθημάτων της ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, του Θεατρικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό"


Ξεκίνησαν στις 5 Οκτωβρίου 2015, για μια ακόμη χρονιά τα μαθήματα στο Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό". Η Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού, αναπόσπαστο κομμάτι του Συλλόγου μας από το 2008, με τέσσερα ενεργά τμήματα (Δύο παιδικά, ένα εφήβων και ένα ενηλίκων), συνεχίζει με ενθουσιασμό και σεβασμό στο ερασιτεχνικό θέατρο την προσπάθεια της.
 Φέτος, πολλά νέα άτομα κάθε ηλικίας, πλούτισαν με την παρουσία τους όλα τα τμήματα! Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την αναγνώριση του έργου που παράγει η Θεατρική μας Ομάδα! Όλοι μαζί πλέον θα μοιραστούμε και θα βιώσουμε ένα ουσιαστικό θεατρικό ταξίδι, σε δρόμους που θα βαδίσουμε μαζί, σε μονοπάτια που θα εξερευνήσουμε με την ψυχή μας...Ν' αγαπάς το θέατρο σημαίνει πρώτ' απ΄ όλα ν' αγαπάς εκείνους που το εξασκούν. Σημαίνει, τέλος, ν' αγαπάς τον τρόπο όπου οι ηθοποιοί βρίσκουν τη λάμψη και την Ψ υ χ ή αυτών που υποδύονται... Θεατρική Συνείδηση λοιπόν, όπου το εύκολο, το απλοικό και το κοινότυπο δεν μας απασχολούν. 
Καλή θεατρική χρονιά σε όλους, καλή δύναμη και νέες επιτυχίες στα θεατρικά μας ταξίδια αλλά και στο φεστιβάλ που ξεκινήσαμε και πλέον έγινε Θεσμός, το "ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΨΕΙΣ". Φέτος θα κλείσει τα 5 χρόνια προσφοράς του στην ανάδειξη του έργου των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων, όχι μόνο του Νομού μας αλλά κι εκτός αυτού, με την θετική πλέον ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα!

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και δείτε τις θεατρικές της παραγωγές και το ιστορικό της:
http://etolikotheater.weebly.com/  


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Α' Παιδικό τμήμα (Α'-Γ' Δημοτικού)
Κάθε Δευτέρα, 5-6μμ. Υπεύθυνη διδασκαλίας Μαριάννα Νικολογιάννη, απόφοιτος Δραματικής Σχολής.
Β' Παιδικό τμήμα (Δ'-ΣΤ' Δημοτικού)
Κάθε Δευτέρα, 6-7μμ. Υπεύθυνη Διδασκαλίας, Διονυσία Ολιβώτου, Θεατρολόγος, Εκπαιδευτικός, Μουσικός και Μαριάννα Νικολογιάννη.
Εφηβικό Τμήμα.
 Κάθε Δευτέρα, 7-8μμ. Υπεύθυνη Διδασκαλίας, Διονυσία Ολιβώτου.
Τμήμα Ενηλίκων.
Κάθε Δευτέρα, 8-10.30μμ. Υπεύθυνη Διδασκαλίας, Διονυσία Ολιβώτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...