16 Αυγ 2014

Δύο εκδηλώσεις Τέχνης, Παράδοσης και Πολιτισμού.



Με δύο παράλληλες εκδηλώσεις ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος "Το Αιτωλικό", κλείνει το επιτυχημένο του καλοκαιρινό "ταξίδι", μέσα από την τέχνη, τη μουσική, το θέατρο,  την παράδοση και τον χορό!
"Όσα σκεπάζει ο ουρανός, τόσα σκεπάζει η μάνα"

Με αυτόν τον τίτλο το χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου ‘’ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ‘’ προσκαλεί όλους σε μια μουσικοχορευτική παράσταση με κεντρικό θέμα τη "μάνα", όπως αυτή υμνήθηκε στην λαϊκή μας παράδοση.

Συμμετέχει το Χορευτικό Τμήμα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου.

Με τη συνοδεία της ορχήστρας του Ηλία Πλαστήρα.
Τραγούδι 
Σουσάνα Τρυφιάτη
Εύα Καρυοφίλη
 
Επίσης:
Έκθεση Ζωγραφικής

Σας προσκαλούμε να θαυμάσουμε από κοντά, την ζωγραφική δημιουργία των μελών του Εικαστικού μας Τμήματος.

Η έκθεση αυτή, όπως και η προηγούμενη έχει καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προβάλλοντας το έργο όλων των ατόμων που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς στα πλαίσια του τμήματος Εικαστικών του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”.

Όσοι παρακολουθούν τα εικαστικά, θα αναγνωρίσουν στα συγκεκριμένα έργα, διαφορετικά στυλ και καλλιτεχνικά ρεύματα, κάτι που ήταν και ο στόχος των μαθημάτων μας. Οι δημιουργοί κινήθηκαν “ελεύθερα”, αποδίδοντας με την δική τους ξεχωριστή γραφή ο καθένας, τα ίδια θέματα και εικαστικές προτάσεις. Μέσα από την θεωρία επέλεξαν και τελικά βρήκαν στην πράξη, την προσωπική τους εικαστική “γλώσσα”.

Στο εικαστικό μας τμήμα φέτος, με δάσκαλο για ακόμα μία χρονιά το Μ. Κότσαρη, συμμετείχαν είκοσι άτομα που η αγάπη τους για την τέχνη “δέσμευσε” δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν πάλι από τον Σεπτέμβριο και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν είναι ευπρόσδεκτοι!



Τρίτη 19 Αυγούστου
ώρα 9.15 μ.μ.
Υπαιθριο θέατρο Αιτωλικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...