24 Νοε 2013

Μια ιδιαίτερη θεατρική βραδυά στο Αγρίνιο.







 
 
Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος

"Το Αιτωλικό"



Άλλη μία παράσταση του θεατρικού έργου "Στάχτη στα Μάτια", αυτή τη φορά για την οικονομική ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκατάστασης Ανάπηρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ - Παράρτημα Αγρινίου) http://www.elepap.gr/
Ήταν μια ξεχωριστή παράσταση τόσο για το σκοπό της, αλλά και για όλα τα μέλη της «Θεατρικής Ομάδας Αιτωλικού» του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό».
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το υπέροχο κοινό του Αγρινίου ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας ώστε το Παπαστράτειο Μέγαρο να γεμίσει ασφυκτικά από τους φίλους και τους υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ αλλά και του ερασιτεχνικού θεάτρου. Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ και σε όλους εσάς από το Αιτωλικό που ήρθατε να ξαναδείτε το έργο προκειμένου να συνδράμετε στο σκοπό της παράστασης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους συντελεστές της ΕΛΕΠΑΠ, για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας έδωσαν να προσφέρουμε, καταθέτοντας την εθελοντική μας θεατρική προσπάθεια, προκειμένου να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο της αποκατάστασης των παιδιών με αναπηρίες. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
Η Θεατρική μας Ομάδα ετοιμάζει παράλληλα τη νέα της παραγωγή για το χειμώνα του 2014, για την οποία μπορείτε να δείτε περισσότερα http://etolikotheater.weebly.com/1/post/2013/10/41.html
Επίσης, στις 22 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί στο Πνευματικό Κέντρο Ευανθία Καρβέλη στο Αιτωλικό και η χειμερινή παραγωγή της παιδικής σκηνής. Ένα παιδικό θεατρικό έργο του Γιάννη Ξανθούλη με τίτλο "Τύμπανο, τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα". Μπορείτε να δείτε περισσότερα http://etolikotheater.weebly.com/pialpharhoalphasigmatau940sigmaepsiloniotasigmaf-2014.html
Τέλος, ευχόμαστε να γίνονται περισσότερες παρόμοιες ενέργειες, γιατί υπάρχουν πολύ σημαντικά προγράμματα, τα οποία στηρίζονται στην προσφορά όλων εκείνων που είναι αρωγοί των προσπαθειών αυτών.
 
Δείτε αποσπάσματα της παράστασης στο Αγρίνιο εδώ, https://www.youtube.com/watch?v=xmdd2rm9nMo

Ασφυκτικά γεμάτο το Παπαστράτειο για την παράσταση "Στάχτη στα Μάτια"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να δούμε μια τόσο όμορφη παράσταση. Μας κερδίσατε και μας "αιχμαλωτίσατε" με την εγκάρδια και σεμνή σας παρουσία - σας αξίζει το καλύτερο και μπράβο σας για τη στήριξη μιας αξιέπαινης προσπάθειας από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...