12 Μαρ 2013

"Λεπρέντης": η υπέροχη παντομίμα, Στρούμπουλας-Πολυτίμη Καραγάκια, Βαρσαμή-Εύη Τζανετάτου-Τραγουλιά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια! Εξαιρετική παράσταση!Επιτέλους είδαμε έστω και ερασιτέχνες να προσεγγίζουν επαγγελματικές ερμηνείες!
Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας... νομίζω ότι αυτό που είδα δεν ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα... η θεατρική συνείδηση λειτούργει και αποδίδει καρπούς. Κι εσύ φίλε μου Μιχάλη επιτέλους έπραξες όπως έπρεπε-το σκηνικό δεν "παιζει". Έτσι μου έλεγες. Είναι κέλυφος, "προστατεύει" την παράσταση. Όταν έχεις πάνω στη σκηνή άτομα που δίνουν τη ψυχή τους να αποδώσουν ένα ρόλο το σκηνικό λειτουργεί σε δεύτερο πλάνο. Στο θέατρο υπάρχει πρώτα και πάνω απ' όλα η ψυχή του ηθοποιού.Όλα θα λειτουργήσουν γι αύτον.
θέλω να καταθέσω την απόψη μου με όλο τον σεβασμό σε αυτό που κάνετε... λοιπόν:
Πρέπει να πιστεύετε σε θαύματα για να γίνουν θαύματα. Πρέπει να ξεφύγετε από κάθε μαρασμό, δυσπιστία, άρνηση και εγωκεντρισμό, για να βοηθήσετε να ξεπετεχτεί ο μικρός θεός που ο καθένας κρύβει μέσα του…Για να φτάσετε να είστε καλλιτέχνες άξιοι της αποστολής σας, πρέπει πρώτα να φτιάξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, πρέπει να πλουτίσετε τους εαυτούς σας και να αποβάλετε τις φτήνιες που ο καθένας μας σέρνει πίσω του… Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα την πλησιάσετε με ευλάβεια και σεβασμό

Ένας φίλος!

ΥΓ. Ο Αντώνης Χαραλάμπους, στο ρόλο του "Λεπρέντη" είναι εξαιρετικός!
Σας χαίρομαι. Συνεχίστε!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφες φωτό!

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική παράσταση σε όλους τους τομείς.Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.Σχεδόν επαγγελματική δουλειά,κορυφή για ερασιτέχνες.
Για μένα η παντομίμα ήταν όλα τα λεφτά,έκλεψε τηυν παράσταση.
Συνεχίστε με πάθος και δύναμη.
Γιάννης Λουκάς

ergo gallery 1998 είπε...

Γιάννη σ' ευχαριστούμε πολύ! Τελικά χάρηκα πολυ που κατάφερες και είδες την παράσταση...
Πραγματικά η παντομίμα ήταν εξαιρετική, αλλά το όλο στήσιμο ή αλλιώς σκηνοθετικό εύρημα δεν ήταν τυχαίο. Η Διονυσία από την πρώτη στιγμή που επιλέχτηκε το έργο - πραγματικά επιλέχθηκε - αφού οι προτάσεις ήταν πολλές και όλες ενδιαφέρουσες, "προχώρησε" το σενάριο θεατρικά, με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό ανταποκρίθηκαν με ευχαρίστηση αλλά και με εκπληκτική υπευθυνότητα και σοβαρότητα όχι μόνο τα δύο κορίτσια αλλά και όλη η ομάδα στο σύνολό της! Αυτό που είδες να βγαίνει τόσο αυθόρμητα και άμεσα απαίτησε πολλές ώρες προβών και μάλιστα χωρίς την παρουσία της Διονυσίας... το ύφος και οι οδηγίες είχαν δοθεί!


Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...