15 Ιουν 2012

"Η Νύχτα Των Παλιάτσων" - Μουσική και Θεατρική απόλαυση με συμβολισμούς!
















Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιτωλικού:

"Είχαμε την τιμή εχθές 13 Ιουνίου 2012 να φιλοξενήσουμε τις πολυτάλαντες "Τσιριτσάντσουλες"
με την εξαιρετική παράσταση
"Η Νύχτα των Παλιάτσων" στο Ανοιχτό Θέατρο του Αιτωλικού.
Μια μουσικοθεατρική παράσταση που για τον έρωτα, τον πόλεμο, τη φτώχεια και την επανάσταση. «Η νύχτα των παλιάτσων» είναι μια παραγωγή χωρίς χορηγούς και επιχορηγήσεις, που στηρίχτηκε εξ ολοκλήρου στην εργασία και το μόχθο των συντελεστών της.

Τους ευχαριστούμε προσωπικά το Μαρίνο, το Μάρκο, το Μανώλη, το Χρήστο, την Ερμιόνη, την Ντίνα και τη Ντίνα και φυσικά την Ηρώ, αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση της παράστασης, για το θέαμα που μας προσέφεραν.
Ευχαριστούμε επίσης και το θεατρόφιλο κοινό μας, που στήριξε εμάς και φυσικά την ομάδα των "Τσιριτσάντσουλων" και μας τίμησε με την παρουσία του.

Ευχόμαστε του χρόνου να ξανανταμώσουμε! Συγχαρητήρια παιδιά! Ήσασταν εξαιρετικοί! "

Οι "Τσιριτσάντσουλες" αναφέρουν στο βιβλιαράκι του προγράμματος τα εξής¨
"...ζητούμενο, τέλος, η κοινωνική παρέμβαση του Θεάτρου. Σε εποχές ταραγμένες και πονηρές. 'οπως είναι αυτές που ζούμε, ψάχνουμε τον τρόπο να κάνουμε την τέχνη μας, έστω και λίγο, χρήσιμη στην κοινωνία.
Ονομάσαμε την παράσταση αυτή λαική όπερα γιατί, καταρχήν, είμαι ένα έργο που απευθύνεται στο σύνολο τησ κοινωνίας και όχι σε κάποια φιλότεχνη ελίτ της, και φυσικά γιατί είναι γεμάτη με μουσική."

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική παράσταση και να σημειώσουμε την παρουσία ενός πολυπληθούς και υπέροχου θεατρόφιλου κοινού  από την πόλη μας αλλά και την ιδιαίτερη ανταπόκριση ενός επίσης υπέροχου θεατρόφιλου κοινού από το γειτονικό μας Μεσολόγγι!

Κείμενο-σκηνοθεσία-μουσική
Μαρίνος Μουζάκης
Έπαιξαν οι ηθοποιοί:
Μανώλης Καρυωτάκης
Ντίνα Καφτεράνη
Μάρκος Οικονομίδης
Ντίνα Μαυρίδου
Ερμιόνη Δόβα
Χρήστος Συρμακέζης
και ο Μαρίνος Μουζάκης.
Μάσκες
Διονυσης Ματαραγκας
Κοστούμια-σκηνικά
Εύη Χατζησάββα, Χριστ. Χριστιδούλου, Ντ. Μαυρίδου.
Διδασκαλία πολυφωνικών Τραγουδιών
Ειρήνη Τηνιακού.
Οργάνωση Παραγωγής



Ηρώ Κατσιφλώρου, Νίκος Γιούσεφ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανεπανάληπτη παράσταση! Ένα μεγάλο μπράβο στις "Τσιριτσαντσουλες" και στα παιδιά του Πολιτιστικού Αιτωλικού που τόλμησαν την πρόσκληση και απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την εξωστρέφεια της πόλης σας στα θέματα του πολιτισμού!
Είναι παρήγορο το γεγονός πως κάποια άτομα προσπαθούν πραγματικά να δημιουργήσουν πολιτιστική "άνοιξη" στο Αιτωλικό- στις δύσκολες μέρες που ζούμε, με μόνη ικανοποίηση ένα καλό λόγο κι ένα ζεστό χειροκρότημα.
Καλή συνέχεια λοιπόν...
Σας ευχαριστούμε πολύ.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...