27 Απρ 2010

Ένα τραγούδι στο SCHOOLWAVE 2010, με αιτωλικιώτικες΄"ρίζες"..."The crying Song In The Dark"


Τo συγκρότημα S.E.X (Small Ended Xenophobic) που δημιούργησε ο Δημήτρης Ανδρεοσόπουλος - μαθητής της Γ Λυκείου - από την Πάτρα, επιλέχθηκε να παρουσιαστει live στο μαθητικό μουσικό φέστιβαλ "SCHOOLWAVE 2010" στο Θέατρο Βράχων στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι.






Ο Γιάννης Πετρίδης - ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς των τελευταίων χρόνων έχει ήδη εκφρασθεί κολακευτικά για τον Δημήτρη. Το συγκρότημα αποτελείται από τον Δημήτρη (κιθάρα - φωνητικά), τον αδερφό του Στέλλιο Ανδρεοσόπουλο (πλήκτρα), τον Alex (μπάσσο) και τον Siv (ντραμς).






Ένα από τα τραγούδια τους, ο Δημήτρης επέλεξε να το ερνηνεύσει στα Ιαπωνικά - ο τίτλος του είναι: "Yami De Naku Uta" (The Crying Song In The Dark) - αφού θαυμάζει την ιδιαίτερη κουλτούρα των Ιαπώνων και είναι γνώστης της Ιαπωνικής γλώσσας. Τα κοινά πολιτισμικά στοχεία της Ελλάδας με την Ιαπωνία είναι πολλά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας είναι ο Λευκάδιος Χερν, ο οποίος κατάγεται από την γειτονική μας Λευκάδα.






Ο Δημήτρης Ανδρεοσόπουλος, είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στην Πάτρα με μουσική και εικαστική παιδεία. Τα καλοκαίρια του και μερικές χειμωνιάτικες μέρες του ελεύθερου χρόνου του, τα "περπατάει" στο Αιτωλικό. Ο πατέρας του άλλωστε είναι απ'ο τη μεριά της μητέρας του Αιτωλικιώτης και ξαδερφός μου... Καλή Επιτυχία στις μουσικές αναζητήσεις σου Δημήτρη, δώστα όλα στο live του SCHOOLWAVE 2010 τον Ιούλιο. GO ON!



"...S.E.X is an Alternative/Experimental/Rock band, founded in 2009 by Jimmy and Liako,and after a while Alex and Stanley joined the group. Their name Small Ended Xenophobic refers to the average human today, a big enough percentage of human beings who have SMALL Brain, ENDED Heart and XENOPHOBIC Atittude. Through their music and lyrics they express their motions, ideas, believes and yell to the world to OPEN THEIR EYES and start living better. "Music is something that comes from the inside and can't be stopped, like when you bleed,puke,or die..."


Περισσότερα για τον Δημήτρη και τους "Small-Ended-Xenophobic":







http://www.myspace.com/3sex3

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

INDERESTING MUSIC AND WONDERFULL VOCALS-WOW!
ELENA FROM THESSALONIKI!

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...