16 Φεβ 2009

"Το Τραγούδι Του Νεκρού Αδερφού"




Στην τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες και οι πρόβες για το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης: "Το Τραγούδι του Νεκρού Αδερφού", από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου της πόλης μας. Τα σκηνικά είναι σχεδόν έτοιμα, οι φωτισμοί έχουν εγκατασταθεί, ενώ με τις εξαιρετικές χειροποίητες στολές από την περιοχή της Καππαδοκίας, ντύθηκαν ήδη οι ηθοποιοί.
Η παράσταση θα υποστηριχθεί και ηλεκτρονικά (κινούμενη εικόνα - βίντεο και αναφορές στο Θέατρο Σκιών). Μουσικά θα συνοδευτεί από σπάνια μουσικά παραδοσιακά ακούσματα και ηχητικά εφέ. Την εκδήλωση θα ανοίξει η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου. Για το αποτέλεσμα εργάστηκαν εθελοντικά μαζί με τους ηθοποιούς, εικοσιπέντε περίπου άτομα.

























Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και Κυριακή, 22 Φεβρ. στο Πνευματικό Κέντρο "Ευανθία Καρβέλη". Πρόκειται - εκτός από ένα καθαρά θεατρικό γεγονός - για τη συμβολική συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου στον εορτασμό της επετείου του Ντολμά.


2 σχόλια:

ναυαγός εν αιθρία είπε...

Μιχάλη μου άρεσε πάρα πολύ το άρθρο. Σε ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ρε παιδια κάτι ουσιώδες πέρα από καταθέσεις στεφάνων κλπ.Και μόνο η προσπάθειά τους αρκεί.Πολιτισμός στην πράξη και όχι στα λόγια. Μαζί σας!Καλή επιτυχία!!!

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...