25 Απρ 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του "Κατηγορούμενου"























 
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου
"ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ"
 
Με μια ακόμη αθώωση και μια υπέροχη τέταρτη παράσταση, έκλεισε ο πρώτος κύκλος των παραστάσεων του "Κατηγορούμενου", της φετινής θεατρικής μας παραγωγής για τον χειμώνα του 2014. Η Θεατρική μας Ομάδα, προγραμματίζει ήδη να "ξαναδικάσει" τον κατηγορούμενό της και σε άλλα θεατρικά "δικαστήρια".

Χθες, πραγματοποιήσαμε αυτό που όλη την χρονιά με τα θεατρικά μαθήματα και τις απαραίτητες πρόβες ετοιμάζαμε, έχοντας κοντά μας την δασκάλα μας κ. Διονυσία Ολιβώτου που οδήγησε με άριστο τρόπο το μυαλό και τη ψυχή μας στην θεατρική εμπειρία. Νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση και είμαστε χαρούμενοι που η προσπάθεια μας αυτή, έφερε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα για όλους όσους συνεργάστηκαν με ομαδικό και συλλογικό πνεύμα, με όμορφη διάθεση και υπευθυνότητα.
Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά, το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Πνευματικό Κέντρο "Ευανθία Καρβέλη" και χειροκρότησε με ενθουσιασμό την θεατρική μας δουλειά. Με αγάπη και σεβασμό στην έννοια του ερασιτεχνικού θεάτρου θα συνεχίσουμε προετοιμάζοντας και την θεατρική μας παράσταση για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει οι πρόβες για την παράσταση του εφηβικού τμήματος της Θεατρικής μας Ομάδας, που θα δοθεί φέτος τον Ιούνιο.

Σας είχαμε υποσχεθεί τα αποτελέσματα των ετυμηγοριών, γιατί ήταν πραγματικά οι δικές σας ψήφοι αυτές που όριζαν το τέλος της παράστασης.

8 Μαρτίου, Αιτωλικό – Ετυμηγορία «Αθώος». Ψήφοι: 48 Ένοχος – 76 Αθώος
9 Μαρτίου, Αιτωλικό – Ετυμηγορία «Ένοχος». Ψήφοι: 78 Ένοχος – 47 Αθώος
19 Μαρτίου, Μεσολογγι – Ετυμηγορία «Αθώος». Ψήφοι: 59 Ένοχος – 80 Αθώος
22 Απριλίου, Αιτωλικό – Ετυμηγορία «Αθώος». Ψήφοι: 47 Ένοχος – 75 Αθώος


«…Είναι γνωστό ότι σε κάθε δίκη, το αποτέλεσμά της δεν είναι βέβαιο εκ των προτέρων, εκείνο που είναι βέβαιο, είναι ότι ο ένας απ' τους δύο αντίδικους, θα χάσει. Σε πολλά σημεία οι αποδείξεις δεν ήταν ξεκάθαρες, ή αφηνόταν να πλανάται η υποψία ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Σε αυτά ακριβώς τα σημεία είναι που δοκιμάστηκε το κριτήριο της δικής σας αυτόνομης βούλησης, και έπρεπε να επιλέξετε... την πραγματική αλήθεια! Αλήθεια, πόσο εμπιστοσύνη έχουμε στην κρίση μας, τη στιγμή μάλιστα που η απόφασή μας θα έχει επιπτώσεις στη ζωή κάποιου άλλου, κι όχι στη δική μας; Η αλήθεια, η πραγματική αλήθεια συμπίπτει και με τη δικαστική αλήθεια; Ο νόμος πιέζει να πάρετε τη μία ή την άλλη απόφαση. Τι γίνεται όμως όταν νιώθουμε ότι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο; Τι διαφεύγει απ' τη δικαιοσύνη; Τι διαφεύγει από μας;» Διονυσία Ολιβώτου

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους «ενόρκους» που παραβρέθηκαν στις «δίκες» και να σας δώσουμε εμείς αυτή τη φορά τα συγχαρητήριά μας για το πόσο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι ένορκοι ήσασταν σε όλες τις «δίκες»!

Εκτός όμως από το κοινό που ουσιαστικά ευθύνεται για την ύπαρξη της Θεατρικής μας Ομάδας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους εκείνους που με τις ευγενικές τους χορηγίες στη δύσκολη αυτή περίοδο κάνουν το έργο μας πιο εύκολο.

Ευχαριστούμε λοιπόν τους χορηγούς μας: Αφοι Σφυρή, Τρικαλινός ΑΕ, Soul Cafe, Rigips ΑΕ, Αρτοποιητές, Μηχανουργείο Παν. Χουλιαράς, Εστιατόριο Δημελέ.

Θερμές ευχαριστίες στο Πνευματικό Κέντρο "Ευανθία Καρβέλη" που μας παραχώρησε το χώρο για άλλη μία φορά για την πραγματοποίηση των προβών και των παραστάσεων, καθώς επίσης και το Δημο ΙΠ Μεσολογγίου για την παραχώρηση του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το κόστος της παραγωγής καλύπτεται από το ταμείο του Συλλόγου και τα έσοδα από τα εισιτήρια διατίθενται για την υλοποίηση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!
 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της
Δείτε περισσότερα στην σελίδα μας στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχετικές αναρτήσεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...